Skip to main content

Eenvoudig Veelzijdig!

Breukink Agri Service

Wat doen we

Breukink Agri Service staat voor een snelle en doeltreffende aanpak met korte lijnen en een vast aanspreekpunt. Bouwen en alles wat daarbij komt kijken, is niet iets wat de meeste bedrijven dagelijks doen. Breukink Agri Service wel en is daarom uw ideale partner op het gebied van systeembouw.

Omdat geen bouw hetzelfde is, verschilt de werkwijze per project. Breukink Agri Service is zeer flexibel en voegt zich naar de wensen van de klant. Het creëren van maatwerk is een van onze sterke punten en dit geeft tevreden klanten.

Bij Breukink Agri Service koopt u niet alleen uw bouw, maar ook kennis, advies en begeleiding. Onmisbaar en waardevol bij de ontwikkeling en aanschaf van een bedrijfsgebouw.

Wij zijn sterk in het ontwerpen en ontwikkelen van een complete prefab beton bouw. Desgewenst inclusief vergunningprocedures. Door deze unieke vaardigheden kan Breukink Agri Service als geen ander snel, stabiel en sterk bouwen.

Kwaliteit staat bij Breukink Agri Service vanzelfsprekend hoog in het vaandel. Wij werken enkel met gerenommeerde leveranciers, producenten en montagebedrijven.

Kortom eenvoudig maar zeer veelzijdig!

Klik op onderstaande onderdelen voor meer informatie.